Harteveld Afbeelding

Tarieven

 

Gemiddeld heb je ongeveer 40 rijlessen nodig om het praktijkexamen met succes te kunnen afronden. Daarom bieden wij onderstaand pakket aan. Maar iedere leerling is natuurlijk anders. Indien je eerder klaar bent voor het praktijkexamen en dus minder rijlessen nodig hebt, verrekenen wij deze aan het einde van de rijopleiding. Als er meer rijlessen nodig blijken te zijn betaal je het gereduceerde tarief van € 59,00 per uur rijles.

Tarief all-in rijopleiding € 2.695,00

 

Eén rijles bij Harteveld Rijopleidingen duurt minimaal 60 minuten.

Losse les 60 minuten €   61,50
Losse les 90 minuten €   92,25
Tussentijdse toets (TTT) € 255,00
Praktijkexamen € 255,00
Faalangstexamen € 305,00
Opfriscursus € 240,00

(alle prijzen zijn inclusief BTW)

DSC_4063

Ben je geïnteresseerd in één van onze lespakketten? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in!

 

Gezondheidsverklaring

Vanaf 01 november 2017 is het voor een rijschool niet meer mogelijk om de Eigen Verklaring voor de kandidaten in te dienen. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn gezondheidsgegevens. De kandidaat denkt dan bewust na over de gezondheidsvragen. Ook gaat het om persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. De naam Eigen Verklaring wordt gewijzigd naar Gezondheidsverklaring. Je kan deze snel en gemakkelijk kopen en indienen via Mijn CBR. Kijk hier naar het filmpje van het CBR:

 

Opfriscursus

Ben je, of ken je iemand die niet meer over de rijstijl en rijvaardigheden beschikt zoals het ooit is geweest? Dan is de opfriscursus hét geschikte middel om dit weer op peil te brengen. Tijdens deze 4 lessen durende cursus komen alle aspecten in het dagelijks verkeer aan bod en wordt extra aandacht gegeven aan knelpunten en datgene waar de cursist moeite mee heeft. Cadeautip!

Theorie

Stel je theorie-examen niet te lang uit! Ben je onvoldoende bekend met de theorie, dan ga je onzekerder rijden. Bijvoorbeeld als je niet precies weet hoe hard je ergens mag rijden of een voorrangssituatie niet goed herkent. Ook al heb je je theorie-examen gehaald, pak ook dan nog eens je theorieboek erbij om je rijles voor te bereiden of na te lezen hoe de regels zijn in een verkeerssituatie die tijdens je rijles niet goed ging.
Klik hier om direct naar onze webshop te gaan.

 

Bovag
Autisme en ADHD
Volg ons op